Valmistusaineet 2:een torttuun

200 g voita tai margariinia
1 dl sokeri
2 munaa
5 dl gluteenitonta jauhoa
2 tl leivinjauhoa

Persikoita iso purkki

Täyte:
500 g rahkaa
2 dl paksua kermaa
4 munaa
4 tl vaniljasokeria
2 rkl sitruunamehua

VALMISTUS:
1. Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi,
2. Lisää munat
3. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan ja pyöräytä sekaisin
4. Jaa taikina kahtia ja painele molemmat puoliskot irtopohjavuuan pohjalle.
5. Valuta säilykepersikat ja viipaloi ne. Levitä ohuet viipaleet tasaisesti taikinoiden pinnalle.
6. Sekoita täytteen aineet kulhossa keskenään ja kaada periskoiden päälle.
7. Paista 200° 40-45 minuuttia.