Valmistusaineet 2:een torttuun
200 g voita tai margariinia
1 dl sokeri
2 munaa
5 dl gluteenitonta jauhoa
2 tl leivinjauhoa
Persikoita iso purkki
Täyte:
500 g rahkaa
2 dl paksua kermaa
4 munaa
4 tl vaniljasokeria
2 rkl sitruunamehua
VALMISTUS:
1. Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi,
2. Lisää munat
3. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan ja pyöräytä sekaisin
4. Jaa taikina kahtia ja painele molemmat puoliskot irtopohjavuuan pohjalle.
5. Valuta säilykepersikat ja viipaloi ne. Levitä ohuet viipaleet tasaisesti taikinoiden pinnalle.
6. Sekoita täytteen aineet kulhossa keskenään ja kaada periskoiden päälle.
7. Paista 200° 40-45 minuuttia.
tiistai, 19. helmikuu 2013